van Oort grondverzet

van Oort  Volkel grondeverzet.

 van Oort-tractor

Of het nu gaat om het uitgraven van een bouwput, het aanvullen van een bouwput, of het omspitten van terrein, bij van Oort Volkel is het mogelijk. Vele soorten grondverzetmachines zijn voorhanden om op een gemakkelijke manier grote hoeveelheden zand of grond te verzetten. Het uitgebreide machinepark en de goed opgeleide machinisten zorgen voor een snelle en accurate afhandeling.

Transport van zand, grind, grond of puin, het is allemaal mogelijk bij van Oort in Volkel. Ook is het mogelijk uw afgegraven zand tijdelijk op te slaan zodat u er later weer over kunt beschikken.

Vele soorten zand en grind zijn voorhanden op onze werf en snel geleverd met tractor en kiepwagen of vrachtauto. Shovels in meerdere maten alsook graafmachines groot tot klein, het is voorhanden.

Het goed onderhouden machinepark van van Oort geeft zekerheid en daardoor rust in uw organisatie. Met de nodige vakkennis wordt u desgevraagd van advies voorzien hoe u het beste te werk kan gaan bij grondverzet. Tevens zijn de nodige trilplaten en andere verdichtingsmachines voorhanden. 

A.M.J.van Oort Volkel | tel.0413 272621 | Mob.06 53833927

Copyright © 2014. All Rights Reserved.